Hakkımda

1976 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimin ardından Torbalı Lisesi’ne devam ederken Torbalı Sporun amatör ve profesyonel futbol takımlarında yer aldım, Torbalı’yı başarıyla temsil ettim. Akdeniz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü bitirdim. Üniversite sürecinde Atatürkçü Düşünce Derneğine, tarih ve felsefe kulüplerine üye olup buralarda aktif rol aldım.

2001 yılında itibaren sırasıyla Özel Torbalı Dershanesi’nde, Özel Seç-Test Dershanesi ve ABC Dershanesi’nde tarih öğretmenliği yaptım. 2005 yılında Özel Özdere Uğur Dershanesi’ni açarak kurucu müdürlüğünü yaptım. Bu kurum devam ederken, Şubat 2008’de Torbalı Uğur Dershanesi’ni, 2014 yılında ise yine eğitimde ulusal bir marka olan Torbalı Bahçeşehir Koleji, 2022 yılında Tire Uğur Okullarını , Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerinde de kurslar açmak suretiyle İzmir Güney Bölgesinde bu kurumların kurucusu ve eğitim ve öğretim koordinatörü olarak eğitim işletmeciliğini devam ettirmekteyim.

Bu kurumların aracılığıyla 1000’lerce öğrenciyi güzide liselere ve üniversitelere yerleştirmiş olmanın ve 100’lerce insana istihdam yaratmış olmanın ve on binlerce aileye ulaşmanın haklı gururunu yaşamış olmaktan çok mutluyum. Gerek öğrencilerimizle gerekse aileleriyle kurduğumuz güven, samimiyet ve başarı parolasıyla, Ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak bir nesil yetiştirmeye devam ediyoruz.

2013-2015 yılları arasında TÜGİAD üyeliği yaptım. 2022 yılında Torbalı Ticaret Odası Hizmet Komitesi Başkanlığına seçildiğim bu görevimi devam ettirmekteyim. Evli olup bir kız iki erkek çocuğu babasıyım.

2000 yılında C.H.P üyesi oldum. Partimiz baraj altında kalmıştı. İnanç ve umutla partimiz için çalışmaya başladım. 2001 yılında C.H.P Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildim ve bu görevimi 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde Torbalı’nın Cumhuriyet tarihindeki ilk milletvekilinin seçildiği ve 2004 yerel seçimlerine yerel iktidar olduğumuz tarihe kadar sürdürdüm.2004 yılında C.H.P Torbalı delegesi sıfatını kazandım.2002 ve 2004 yılları arasında çeşitli yerel gazetelerde yazılar yazıp, röportajlar yaptım. 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde C.H.P den Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde ise Belediye Başkanı aday adayı oldum. 2019 Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim ve devam ediyorum.

Sanayisiyle, tarımıyla ve sosyal yaşantısıyla İzmir’in önde gelen ilçelerinden Torbalı’da CHP’nin bayrağını dalgalandırmaya, hiç kimseyi ötekileştirmeden, parti misyonumuz gereği ‘Önce İnsan’ diyerek ‘Halkçı Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarımı sürdürmeye devam ediyorum.

Belediye Başkanı adayı olarak gösterildiğim takdirde seçimi kazanacağım. Başkanlığım döneminde İzmir ve Türkiye’ de örnek Halkçı bir Belediye Başkanı olarak Torbalı’nın ”modern ve marka bir kent ”olması için bütün gücümle çalışacağım ve Torbalı’yı CHP’nin en güçlü kalesi haline getireceğim.

Saygılarımla